Biadini
  • Badiani, la gelateria florentina, ofereix xocolata calenta per aquells que desitgin combatre el fred.
  • Badiani i la Pastisseria Joan uneixen els seus talents i posen a la disposició del públic els millors dolços.
  • Albert Sánchez és la ment creadora dels dolços que es venen a Badiani, entre els quals es troben les lioneses o les millors palmeres d’Espanya.

La gelateria tradicional italiana Badiani es prepara per a rebre de la forma més dolça a tots aquells que busquin plans per a sortir de casa, però sense passar fred: amb una bona xocolata calenta. Des de ja mateix, Badiani, a més d’oferir els seus famosos gelatos, pastissos gelats o pingüins, dona l’opció de prendre alguna cosa que faci entrar en calor, però sense perdre el sabor i la qualitat artesanal que caracteritza a aquesta gelateria. Per aquesta raó, ja és possible gaudir d’una bona tassa de xocolata calenta a la seva botiga de Barcelona, concretament al C/Roselló, 232 (cantonada amb Passeig de Gràcia).

Biadini Barcelona

Els clients podran acompanyar la xocolata calenta amb dolços tradicionals creats per Albert Sánchez, artesà de la Pastisseria Joan i guanyador de la tercera edició del millor tortell de reis. Aquesta pastisseria compta, a més, amb el premi a la millor Coca de Sant
Joan 2021 i amb el premi a la millor palmera d’Espanya 2019. Entre les pastes i dolços enfornats per Sánchez que ofereix Badiani, es troben els tradicionals papiolets, bracets, lioneses o les guardonades palmeres. Es tracta d’una fusió de xocolata a l’estil Badian; juntament amb els clàssics dolços de la Pastisseria Joan per al millor berenar d’aquest hivern oferta a la Ciutat Comtal.

Consisteix en un acord entre dos negocis d’alta qualitat: Badiani ha estat premiada a millor gelato del món i ha triomfat en països com el Regne Unit, on han portat la tradició gelatera florentina a un alt nivell. Per part seva, la Pastisseria Joan, compta amb un gran nombre de premis a millors dolços com els esmentats anteriorment, als quals se suma el premi a millors postres 2018.

Aquest és el combo Pastisseria Joan x Badiani del que podràs gaudir durant aquest hivern:

Totes dues botigues, instal·lades a Barcelona, han unit els seus talents gastronòmics i la seva tradició per a oferir aquest hivern una sèrie de productes de la millor qualitat per a gaudir dels millors esmorzars i berenars:

  • Cioccolata calda: Una font de xocolata acompanyada de nata i servida ben calenta.
  • Lioneses: bocades fetes a base d’una massa de mantega i ou i farcits de nata o trufa.
  • Papiolets: són el producte estrella de la casa, amb un biscuit farcit de crema catalana especial i cremat 2 vegades per a donar-li un toc cruixent i caramel·litzat.
  • Palmeres: tradicional dolç fet de pasta fullada i perfecte per a acompanyar amb la cioccolata calda.
  • Bracets: petits pastissos farcits de xocolata i decorats amb encenalls.Més sobre Badiani:

Més sobre Badiani

Els inicis de Badiani es remunten a 1932, quan es va inaugurar la primera gelateria de la companyia a Florència. Després de la seva expansió al llarg de tot el territori italià, el 1993, la família Pomposi adquireix la cadena i inicia un pla de transformació orientat a reestructurar i ampliar els locals de venda i producció i a augmentar la gamma de gelato i pastissos oferts. L’èxit de Badiani es consolida en 2015 quan Paolo Pomposi s’alça amb el primer premi en el Gelato Festival celebrat a Londres. Després d’aquesta victòria, Badiani realitza una ferma aposta pel mercat britànic i en 2016 obre el seu primer local situat en el Mercato Metropolitano de la capital. En els anys posteriors, el bon acolliment de la gelateria per part del públic britànic consolida la presència de Badiani a Londres, on actualment compta amb 9 punts de venda i el laboratori de producció de gelato artesanal més rellevant del país. El 2022 Badiani aterra a Espanya amb la inauguració d’un primer local a Barcelona.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.