Cellers Torres presenta Waltraud 2015: fusió entre art i vi

Waltraud 2015; una simbiosi entre art i vi

Neix Waltraud 2015, la nova anyada del vi de Cellers Torres elaborat amb la varietat alemanya rieslin, una simbiosi entre l’art i el vi. Waltraud Maczassek, artista alemanya i muller del president de Cellers Torres, Miguel A. Torres, va donar nom al vi i va inspirar també la seva essència. Ella mateixa és qui ha dissenyat la nova presentació amb un missatge poètic i directe que simbolitza l’esperit i elegància d’aquest blanc nascut a l’Alt Penedès.

L’artista Watraud ha creat, per a l’etiqueta, un dibuix expressiu elaborat amb traçats mínims –a l’estil zen- que suggereix la forma d’un cep. En ell, combina força i delicadesa, conceptes oposats com els que expressa en la seva obra pictòrica, que s’inspira em la naturalesa, amb títols com ‘El caos y el orden’ o ‘Lo espontáneo y lo racional’. Segons Waltraud Maczassek: “He volgut fer un disseny modern i alhora personal, amb pocs traços, perquè, com passa amb l’escriptura, els traços parlen molt d’un mateix.”.

Waltraud Maczassek, alemana inspiradora del vi que porta el seu nom

Waltraud, sorgeix de la unió entre Alemanya i Espanya, entre la passió per l’art de Maczassek i l’entusiasme pel vi de Miguel A. Torres. Es tracta d’un vi nascut amb la intenció de rendre homenatge a Maczassek, per part del seu marit Torres. En la seva elaboració s’utilitzen varietats alemanyes, concretament la varietat riesling, la més apreciada de les varietats blanques aromàtiques, però en aquest cas plantada al Penedès Superior.

En aquestes zones més altes i fresques, la varietat riesling s’ha adaptat a la perfecció i produeix uns vins de qualitat, perfumats, afruitats i emmarcats per una finíssima acidesa cítrica. Waltraud 2015, que acaba de sortir al mercat, es distingeix per la seva aroma floral i fruital, que recorda a la mel de flor de taronger i a la llimona, amb delicades notes de pa d’espècies.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.