#vi, #torres, #celler, #catalunya
Torres, la marca de vins més admirada del món
LIDERA PER TERCER COP EL RÀNQUING MUNDIAL QUE PUBLICA DRINKS INTERNATIONAL 

Cellers Torres s’erigeix de nou com la ‘Marca de vins més admirada del món’ pels professionals del sector, segons publica la revista britànica de referència Drinks International. El centenari celler familiar del Penedès recupera la primera posició d’aquest rànquing anual de 50 marques, que ja havia ocupat en dues altres ocasions, sent l’únic celler espanyol i europeu que l’ha liderat. En les set edicions celebrades fins ara, Torres s’ha mantingut al capdavant dels cellers europeus i entre la primera i segona posició mundial.

Torres és també l’únic celler espanyol que figura al top 10 d’aquest rànquing. El segueixen el xilè Concha y Toro i l’australià Penfolds, que l’any passat va ocupar la primera posició. Les 50 marques del llistat provenen d’11 països i 30 són europees. Els països amb més representació al llistat són França, amb 14 cellers, seguida d’Espanya (8), Austràlia (7) i Nova Zelanda (5).

El rànquing ‘The World’s Most Admired Wine Brands’ es confecciona a partir d’una enquesta realitzada a un centenar de professionals del vi de tot el món, que voten per les tres marques que més admiren en base a criteris com la constància o millora de la qualitat, com reflecteixen el lloc d’on proven, com es presenten i com es venen, etc.

Per a Miguel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres: “Aquest és un reconeixement que ens fa sentir molt orgullosos, ja que l’hem aconseguit gràcies al treball i esforç de tots els nostres col·laboradors i distribuïdors i a la visió que hem compartit les cinc generacions de la família, implicant-nos de la terra a la taula i mantenint-nos com celler familiar durant pràcticament 150 anys”.

Per a més informació:
Isabel Vea – Directora de comunicació nacional
Tel. +34 93 817 78 64 · +34 93 817 74 00
M. +34 610 70 88 32
ivea@torres.es · prensa@torres.es · www.torres.es

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.