La presentació del Vi Dolç Trepat Domenio va tenir lloc
en el marc de la setena edició de la Festa del Trepat,

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), ha elaborat el primer vi dolç de Catalunya amb la varietat Trepat. La presentació del vi dolç Domenio Trepat va tenir lloc en el marc de la setena edició de la Festa del Trepat 2016.

El vi dolç Domenio Trepat té una bona capa de color grana i abundant llàgrima. Aromes molt intensos de fruites sobremadurades com les figues, panses, orellanes i poma confitada transmeten al nas records refrescants de les espècies dolces com la canyella, la nou moscada i l’anís. En boca presenta una entrada dolça i potent, donant com a resultat un vi molt saborós i llaminer.

En aquest mateix esdeveniment, que va tenir lloc els dies 25 i 26 de juny a Barberà de la Conca, també es va poder degustar la nova anyada dels diferents productes de Cellers Domenys elaborats amb la varietat Trepat: el Comanglora Trepat, un rosat fresc, agradable al paladar i altament aromàtic; el cava Les Tres Naus Rosat Trepat Brut: un cava fresc, amb aromes de fruites vermelles, amb una bombolla molt integrada i amb un pas per boca agradable: deixant un record golós i afruitat; i el vi negre Domenio Trepat, un vi fresc i persistent d’intensos aromes cítrics que recorden la pell de taronja, mango, mandarina i frescos com l’eucaliptus i el romaní, amb notes especiades d’anís i pebre vermell.

El nou Vi Dolç Domenio Trepat se suma a la triologia que va treure Cellers Domenys al mercat l’any passat: Domenio Trepat, Ull de llebre i Sumoi. La gamma Domenio representa l’aposta de Cellers Domenys pels vins de territori elaborats amb varietats històriques. En solitari, sense cupatges, cada vi desgrana l’essència de la varietat i el seu propi terrer.

Per a més informació: 

Lluïsa Descarrega – Gabinet de premsa Cellers Domenys 
T. 663 43 61 78 / 977 24 21 28
E-mail: lluisa@garamond.biz / jsuriguera@garamond.biz

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.