Un any més, les taules catalanes esperen els tradicionals canelons nadalencs. Aquest any per sort, si no es disposa del temps per ferlos a casa, els carnissers i xarcuters de GremiCarn ho posen molt fàcil perquè les famílies catalanes puguin gaudir en el dia de Sant Esteve dels inigualables canelons casolans.

Els canelons s’elaboren seguint la recepta tradicional, i es fan amb la mateixa estima i cura que hi posaria l’àvia, a l’obrador de manera casolana i amb carn de primera qualitat. Durant tot l’any, els carnissers i xarcuters de GremiCarn elaboren per als seus clients els canelons més exquisits, però és en aquestes festes de Nadal on els canelons agafen tot el protagonisme i la seva venda es dispara.

GremiCarn aquest Nadal vol reunir les famílies a taula perquè puguin gaudir del menjar i de la companyia sense haver de passar molt de temps a la cuina. Per això, aquest any els carnissers i xarcuters de GremiCarn proposen cuinar per a tu. 
El GremiCarn és una associació que porta més de 150 anys fomentant els valors de la cultura gastronòmica de la carn i els seus elaborats tradicionals. Tots els productes s’elaboren de manera artesanal, i poc a poc nous ingredients i presentacions es van introduint: botifarres crues farcides de bolets, foie, formatge, botifarres cuites de revetlla, carnallets, etc.

Les més de 950 carnisseries i xarcuteries de Barcelona i comarques elaboren els seus millors canelons perquè totes les llars catalanes en puguin gaudir. Aquest Nadal es preveu una producció de 2.500.000 unitats de canelons de carn i un increment de la venda dels canelons d’altres tipus: els de bolets, espinacs, etc. 
Els canelons són una tradició culinària italiana que va arribar a Catalunya l’any 1815 i que des d’aleshores s’ha imposat com a plat nadalenc català per excel·lència. El procés d’elaboració dels canelons és senzill i laboriós al mateix temps.

El sabor clàssic del farcit de carn amb la pasta i la beixamel fa dels canelons un dels àpats més exclusius de la cuina tradicional catalana. Aquests dies els carnissers-xarcuters de GremiCarn ja s’han posat mans a l’obra i ja preparen el sortit de canelons per poder donar resposta a l’elevada demanda. 

Més informació: 
Portaveu del Gremicarn Pròsper Puig 93 346 73 01 info@cansaladeriapuig.com

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.