Can Duran llança el Pavofuet, un nou i gustós embotit lliure d’al·lèrgens

L’empresa d’embotits Can Duran ha llançat al mercat una nova varietat d’embotit, el Pavofuet. Aquest nou producte agradarà a tots, tant pel seu singular sabor i textura, com per no contenir ingredients que puguin causar problemes a persones amb sensibilitats especials o intoleràncies alimentàries.

El Pavofuet de Can Duran es caracteritza per l’ús de carn de gall d’indi en la seva formulació, que li dona un sabor únic. Curat en fred, aquest embotit és saborós, equilibrat i de textura suau; ideal per a tota la família.

Així mateix, el Pavofuet és l’última incorporació a la gamma Exentis de Can Duran, formada per varietat d’embotits – fuet, llonganissa, somalla, xoriço…- lliures d’ingredients com el gluten, la lactosa, els derivats làctics, els sulfits, la soja o els seus derivats. El resultat és, d’una banda, un producte apte per tots i, de l’altra, un producte més sa i natural sense renunciar al sabor i la textura de l’embotit tradicional.

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.