Formatges Betara

• BETARA30 és el nom del nou formatge especial amb 30 setmanes de maduració.

• L’empresa del Lluçanès va ser guardonada amb 3 ors, 1 plata i 1 bronze.

• Betara és l’empresa de Catalunya més premiada amb 46 medalles en els últims 10 anys.

Res millor que celebrar el 30 aniversari amb un nou formatge especial fet per l’ocasió i un reconeixement del sector amb 5 premis per als formatges artesans del Lluçanès.

Formatges Betara
Foto; Josep Ma Castro

Va ser el passat dia 5 de novembre a Oviedo, on es va celebrar el  Cheese Awards 21-22: 250 jutges havien de valorar més de 4.000 formatges de tot el món a concurs.

Betara, la formatgeria del Lluçanès, aquest any ha estat guanyadora de 5 medalles: Medalla d’Or per al Formatge de Cabra Blanc; pel de Vaca ecològic i pel d’Ovella. Plata per al d’Ovella ecològic i un bronze pel de Vaca.

Formatges Betara

Ramon Berengueras, director de Betara, felicitava a tot l’equip i amics en un any molt especial. Enguany l’empresa aquest 2021 celebra el seu 30 aniversari i tots els clients i amants del formatge ho podran celebrar ben aviat amb un formatge especial fet per l’ocasió. Els pròxims dies Betara presentarà un Formatge ecològic d’Ovella i cabra amb 30 setmanes de maduració. El Betara30 estarà disponible ben aviat a les botigues més selectes del país.

Formatges Betara
Foto: Albert Llimós

«Estem molt contents, després d’un any complicat per la pandèmia els 5 premis al WCA han estat una molt bona notícia per a tot l’equip Betara i la celebració del 30è aniversari»

L’empresa de formatges Artesans BETARA va ser fundada a Olost per en Ramon Berengueras que després de ser comercial d’altres marques va decidir crear la seva pròpia empresa amb la seva dona Roser a Olost. El seu fill en Ramon va agafar el relleu de la casa i a més de fer el nou obrador a Perafita fa uns anys també va obrir la granja d’ovelles a Sant Boi de Lluçanès que li va atorgar les qualificacions AA en Agricultura ecològica.

Avui amb més de 20 referències al mercat i amb 46 premis a l’esquena, la formatgeria del Lluçanès és tot un referent al món dels formatges artesans catalans.

 

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.