Fa tan sols dues setmanes, el celler de la DO Montsant va llençar dues noves referències molt estiuenques: L’Amic i la Figaflor, que completaven l’entrada de gama. Ara, amb el ONE OFF, aposten per provar de fer diferents vins i estils i seguir aprenent.

Celler Bell Cross. DO Montsant.
Priorat, Tarragona.
Estilisme: Laura Folch
Localització: Mas Ardèvol
Fotografia: Rafael López-Monné

Es tracta del primer vi de la col·lecció ONE OFF, anomenada així perquè són coses que només es fan una vegada. Per tant, edicions limitades que a Bell Cros li serveixen per seguir explorant nous camins i treballar en vins que els agraden i en que creuen.

ONE OFF #1, elaborat de nou per l’enòleg Joan Asens, és un Cabernet Sauvignon 100%, cultivat orgànicament. Ha estat fermentat amb llevats nadius, sense sulfits afegits i sense clarificació ni filtració.

Nous camins, elaboracions i maneres de dispensar el vi

La presentació d’aquest vi no és la única novetat ja que, a més, el celler està treballant també en els seus vins en Key Keggs, una nova manera de dispensar vi a granel de qualitat. De fet, es tracta d’un format que ja s’està implantant precisament a països com Suècia (país d’origen dels propietaris del celler, Ann i Peter Skoglund). I tot i que per ara aquest format no es pot incloure sota el paraigua de la DO Montsant, ja han fet les primeres proves i s’està explorant la distribució de vi en aquest format.

Barcelona, 11 de juny de 2020

Sílvia Olmo

Comunicació i màrketing digital PCatS Comunicació

Tel. 93 419 42 48
solmo@pcats.cat

www.pcats-comunicacio.com

Consell de Cent, 428, entresòl 2a – 08013 Barcelona

Segueix-nos a Facebook.com/PCatsComunicacio ​

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.