#vi, #gastronomia, #celler, #masroig, #catalunya
Els 100 anys del Celler Masroig
EL CELLER ORGANITZA UN SEGUIT D’EXPERIÈNCIES ENOTURÍSTIQUES, PROGRAMADES ENTRE EL 8 I 16 D’ABRIL, DIRIGIDES A TOTS ELS PÚBLICS I QUE FORMEN PART DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL CENTENARI 

Com ja s’havia anunciat, aquest any Celler Masroig celebra 100 anys i per aquest motiu, durant la Setmana Santa, organitza diverses experiències enoturístiques exclusives i emocionants amb les quals podreu descobrir la història i els productes del celler. Activitats perfectes per gaudir en parella, amb amics o en família, ja que els nens/es també podran participar-hi. 

A partir del dissabte 8 d’abril hi haurà visites guiades al Celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona com les Mines de Bellmunt i el Castell de Miravet, i també de la gastronomia prioratina en diversos restaurants de la zona.

El dia 8, a part, també hi haurà l’activitat Celler Infantil, al matí i a la tarda, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
El diumenge dia 9 s’inaugura La Ruta dels Cucó’s, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma

Finca Cucó.
El dia 14 d’abril arriba l’activitat més esperada, una experiència única a l’ermita de Les Pinyeres, on un cavaller i una dama protagonitzaran la Llegenda de les Pinyeres, un espectacle en viu que finalitzarà amb una degustació dels vins que porten el mateix nom i un detall per als més petits. El dissabte 15 es realitzarà de nou el Celler infantil. Per acabar, el diumenge 16 el Celler Masroig oferirà una visita guiada acompanyada d’un tast a cegues amb el sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es tastaran.

Totes aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, els visitants entraran en un sorteig de productes que es durà a terme en commemoració del Centenari.

Més informació
Tel. 977 825 026 | visites@cellermasroig.com |
www.facebook.com/cellermasroig |
www.twitter.com/CellerMasroig

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.