Alta alella presenta un cava gran reserva

Alta Alella presenta AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM 2013, l’evolució del concepte tradicional del cava Gran Reserva.

Aquest cava Premium ofereix l’expressió més pausada de la contundència dels cupatges bàsics.

La nova anyada 2013 d’OPUS EVOLUTIUM neix sota la nova marca MIRGIN, la qual engloba la gamma de caves del celler.

ALTA ALELLA presenta l’anyada 2013 d’AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM, un cava Brut Nature Gran Reserva ecològic elaborat a partir d’una selecció de seleccions, amb el millor raïm ecològic procedent del paratge Vallcirera, ubicat dins de la finca de la família Pujol-Busquets al Parc Natural de Serralada de Marina. Cava de referència del celler, és un viu reflex del terroird’Alella, salí i mineral, i la culminació de l’obra de Josep Maria Pujol-Busquets, propietari del celler, qui ha dedicat la seva vida a l’elaboració de vins i caves d’alta qualitat.

“Des del pòdium dels grans caves, AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM representa l’evolució del concepte tradicional del Gran Reserva”, afirmen Josep Maria i Mireia Pujol-Busquets, la seva filla i segona generació del celler.

AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM 2013 és un cava elaborat a partir del millor raïm ecològic de les varietats Pansa Blanca i Chardonnay, les quals afavoreixen un bon envelliment. Partint d’un vi base parcialment fermentat en barrica, factor que permet mantenir la lleugeresa tradicional i, alhora, oferir l’expressió de les varietats en funció de l’anyada, AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM 2013 té un color groc pàl·lid amb reflexes daurats. Amb aromes de fruita blanca madura i flors, amb rerefons de fruits vermells i nous, gaudeix de la mineralitat i salinitat de la zona. En boca és equilibrat i estructurat, amb una acidesa ben marcada i integrada amb gustos procedents de la criança i una bombolla fina i persistent. Seguint el mètode tradicional d’elaboració i respectant un mínim de criança de 36 mesos, aquest cava Premium ofereix l’expressió més pausada de la contundència dels cupatges bàsics. A més, com tots els caves d’alta gamma del celler, AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM es presenta en una ampolla inspirada en les clàssiques Rhin, emprades antigament pels vins blancs a Alella, i surt al mercat acabat de degollar.

PVP aprox.- 25 €


PER A MÉS INFORMACIÓ
Blanca Gaig
Barcelona +34 93 412 78 78 Ext. 101
Madrid +34 91 142 93 64
M +34 671 587 303
blanca@mahala.es
www.mahala.es

 
 

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.