Alta Alella presenta dos Grans Reserves ideals per compartir amb familiars i amics durant les festes.

Serra de Mar, zona singularitzada per la D.O. Cava i la més propera al mar i a Barcelona, és un paratge únic on el celler elabora els seus caves sempre fidels a l’ecologia, la naturalitat i la transparència des de la vinya.

 

Alella, octubre de 2020.- El celler Alta Alella presenta una proposta única per brindar aquest Nadal amb els seus caves Alta Alella LAIETÀ i Alta Alella LAIETÀ ROSÉ. Dos Grans Reserves ideals per compartir amb família i amics mentre s’aprecien els matisos d’aquests caves nascuts a la Serra de Mar, territori ubicat dins de la zona Comtats de Barcelona, singularitzada pel Consell Regulador del Cava.

La certificació i el reconeixement de la Serra de Mar és un fet històric que dóna valor a la història i tradició del territori en el qual es troba Alta Alella, marcant així la personalitat pròpia de la regió. D’aquesta manera, es ressalten l’excepcionalitat del terroir i les singulars característiques edàfiques, climàtiques, orogràfiques i històriques.

Alta Alella LAIETÀ · Gran Reserva 2016 és un cava ecològic i de perfil cosmopolita elaborat amb les varietats pansa blanca (xarel·lo), macabeu, chardonnay i pinot noir. El seu nom s’inspira dels “laietans”, un antic poble iber (preromà) que va habitar al nord de la ciutat de Barcelona. La seva ampolla, garantia d’origen i lligada a la història de la D.O. Alella, no deixa indiferent a ningú i accentua amb la seva forma el factor diferencial de la seva estructura, aroma i sabor. Té un perfil de tast elegant i madur, untuós, sec i afruitat que es corona amb una fina bombolla.

Per la seva part, Alta Alella LAIETÀ ROSÉ · Gran Reserva​ 2016 és un cava monovarietal ecològic elaborat amb Mataró (monastrell), la varietat més genuïna de la zona vinícola (nom de la capital de la comarca del Maresme). Un cava exquisit i persistent, amb una certa salinitat i mineralitat marcades. Els seus aromes a violetes i fruits vermells combinats amb notes de fruits secs i brioixeria, fruit de la seva criança mínima de 30 mesos, el converteixen en un cava gastronòmic, ideal per harmonitzar les millors taules.

PVP. Alta Alella LAIETÀ · Gran Reserva 2016: 19,85€

PVP. Alta Alella LAIETÀ ROSÉ · Gran Reserva 2016: 21,50€

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.