Alta Alella estrena la nova temporada de “Teatre entre Vinyes” a través del conte El Raïm Inquiet

El proper diumenge 5 de març el celler ‘Alta Alella‘ dóna tret de sortida a la nova temporada de “Teatre entre Vinyes” amb la visita teatralitzada del conte “El Raïm Inquiet”. Des de l’any 2013 Alta Alella proposa una nova forma de visitar el celler per a grans i petits mitjançant una experiència teatral, familiar, divertida i educativa amb la teatralització del conte «El Raïm Inquiet», d’Elisenda Guiu en el seu escenari natural: la celler i la vinya.

Aprofitant l’entorn d’Alta Alella i a través de l’aventura d’un personatge tant inquiet com divertit, l’actriu Cristina Peralta interpreta els diferents personatges d’una manera didàctica i entenedora. Així, s’explica cada part del procés de l’elaboració del vi, des del raïm al cep fins a l’ampolla. Amb l’explicació, es fa un recorregut per tots els espais del celler, començant per les vinyes, seguint per la sala de fermentació i la zona de criança i la visita conclou al Centre d’Enoturisme, on els més petits poden gaudir d’un tast comparatiu de mostos i d’una activitat educativa de comprensió del procés del vi al voltant del conte.

En aquesta edició especial, els petits podran també participar a una sèrie de jocs innovadors i educatius de la vinya i del vi dirigits per Mauri Gall, el guia-sommelier del celler, director de lleure. Mentrestant, els pares i mares tastaran vins i cava i rebran més explicacions sobre el projecte ecològic del Celler Alta Alella.

Les visites teatralitzades del conte «El Raïm Inquiet» seran el primer diumenge de cada mes des del 05/03 fins al 01/10.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Compra d’entrades, més informació i reserves: 
enoturisme@altaalella.wine 
Telf:+34 628 624 182
PER A MÉS INFORMACIÓ DE PREMSA:

Mª del Mar Sánchez de Ocaña
Telf: +34 93 412 78 78 //+34 667 798 225
mariadelmar@mahala.es

María Fernández
Telf: +34 93 412 78 78 // +34 616 400 195
mfernandez@mahala.es

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.