Alta Alella acull a Marion Harper en un concert entre vinyes i el Mediterrani

Marion Harper, l’artista de pop que ha col·laborat a la segona temporada de la sèrie “Cites” de TV3, oferirà un dels últims concerts del seu primer disc i estrenarà l’escenari del Celler de les Aus.

Dues hores abans de l’inici del concert es podrà gaudir de les propostes gastronòmiques del xef Marc Badia a la seva foodtruck Marc&CO, acompanyades pels vins ecològics i naturals del celler.

Dia: divendres 14 de juliol de 2017

Horari: 20 hores, foodtruck; 22 hores, inici del concert

Preu del concert: 15 euros, copa de comiat inclosa (es podran comprar tiquets per les consumicions de vi i tapes)

Ubicació: Celler de les Aus – Camí baix de Tiana, s/n, 08328 Alella

Compra d’entrades al següent enllaçwww.codetickets.com/ajuntament-alella/es/web-festival-estiu/

El proper divendres 14 de juliol, ALTA ALELLA acollirà a l’artista pop de renom Marion Harper, qui ha col·laborat a la segona temporada de la sèrie “Cites” de TV3, en un dels últims concerts del seu primer disc. En una actuació oferta dins del marc del Festival d’Alella, Marion Harper estrenarà l’escenari del Celler de les Aus, una ubicació privilegiada on es durà a terme una de les activitats enoturístiques més destacades de la temporada.

En un entorn privilegiat ubicat entre les vinyes ecològiques d’ALTA ALELLA i el Mar Mediterrani, dues hores abans del concert -des de les 20 h- es podrà gaudir dels vins ecològics i naturals del celler, acompanyats de les propostes gastronòmiques del xef sobre rodes Marc Badia; amb la seva foodtruck Marc&CO. L’oferta gastronòmica s’ha elaborat en relació a la millor harmonització dels vins. L’equip d’ALTA ALELLA estarà disponible per presentar i explicar els vins que s’oferiran. Marion Harper ha fet ballar a tota Catalunya en una gira extensa, ha tocat als millors festivals a nivell nacional i ha obert concerts internacionals. També va rebre el Premi Descobertes 2016 i ha estat nominada a Millor Artista Revelació als premis ARC.

Compra d’entrades: www.codetickets.com/ajuntament-alella/es/web-festival-estiu/

Més informació i reserves: enoturisme@altaalella.wine i 628 624 182
#altalalella #marionharper #cellerdelesaus #culturadelvi #enoturisme

PER A MÉS INFORMACIÓ

Mª del Mar Sánchez de Ocaña
T +34 93 412 78 78 Ext 2030
M +34 667 798 225
mariadelmar@mahala.es

 

Blanca Gaig
T +34 93 412 78 78 Ext 2028
M +34 671 587 303
blanca@mahala.es

 

revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.