Primer Aldi de Barcelona
Barcelona ja compta amb el seu primer supermercat Aldi situat a l’Avinguda Sarrià, 12, a la zona de l’Esquerra de l’Eixample. La botiga, amb més de 1.000 metres quadrats de superfície comercial i 50 places d’aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 9:15 a 21:15 hores.

Als establiments Aldi, els clients poden trobar un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. La cadena ofereix una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a les seves botigues amb tot allò necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i ecològic.

A més, Aldi posa al servei del consumidor un assortiment de productes de marques pròpies que ja triomfen en molts països europeus. Així, la cadena ofereix una alternativa de compra de productes d’alta qualitat als millors preus, entre els quals es pot trobar una variada selecció de productes regionals procedents de més de 100 proveïdors locals, en resposta al compromís d’Aldi amb la integració en l’economia local.

La inauguració d’aquesta nova superfície ha comptat amb la presència de Miquel Rodríguez, Gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) qui, després dels discursos inaugurals, ha procedit al tall de cinta per a donar la benvinguda a la primera botiga de la cadena a la ciutat.

Alexandre Pagès i Miquel Rodríguez inaugurant Aldi
El Responsable d’Expansió d’Aldi, Alexandre Pagès, ha destacat l’aposta de l’empresa per la Ciutat Comtal i ha expressat la seva confiança en que la nova botiga tindrà una magnífica acollida, permetent als barcelonins i barcelonines disposar d’una nova alternativa a l’hora de realitzar la seva compra.

Durant el primer dia de funcionament, el supermercat ha comptat amb l’assistència de nombrosos clients que han realitzat les seves primeres compres i participat de les activitats i promocions organitzades en motiu de la inauguració.

I per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix la cadena, els assistents han pogut degustar plats preparats a partir de productes Aldi.

Refrigeri elaborat amb productes Aldi

Aquesta primera botiga de la cadena a Barcelona s’emmarca dins del pla de desenvolupament d’Aldi a Catalunya, on ja compta amb 54 establiments, 28 dels quals a la província barcelonina. 

La nova superfície d’Aldi també contribuirà a la dinamització econòmica de la ciutat amb la creació d’un total de 20 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local.

Aldi és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb quasi 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en la actualitat hi té més de 260 establiments.

Aldi es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors.

Un dels valors d’Aldi és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil, entre d’altres.

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.