Nova cervesa Moritz sense alcohol

La cervesa 0,0 de Moritz és l’opció més divertida, beneficiosa i refrescant per gaudir de la bona vida

La definició de bona vida té moltes accepcions, però si parlem de practicar esport de manera habitual, de gaudir del plaer de la bona taula, de controlar les calories, de permetre’s alguns capricis durant l’embaràs o, simplement, de mantenir un estil de vida saludable i no per això avorrit, Aigua de Moritz 0,0 és l’alternativa més atractiva.
Una cervesa amb una aroma única que garanteix la sensació de gaudir plenament del seu sabor i sense cap mena de remordiment, que ens permet passar-ho bé amb els petits plaers diaris amb la confiança que dóna saber que, al mateix temps, ens cuidem. Aigua de Moritz 0,0 és la millor opció per gaudir de la bona vida, perquè cuidar-se no vol dir renunciar a una bona cervesa.
Aigua de Moritz 0,0 s’elabora amb els mateixos ingredients naturals de la cervesa tradicional: aigua, malta, llúpol i llevat, la qual cosa garanteix el màxim sabor, però se li suprimeix totalment l’alcohol. És l’única cervesa sense alcohol elaborada amb aigua mineral natural del brollador Font d’Or del Montseny i està perfumada mitjançant l’extracció en fred de l’aroma de la flor del llúpol de Saaz. Totes aquestes característiques la situen com una beguda premium dins del segment de les cerveses sense alcohol 0,0.
LA BO,ONA VIDA BY AIGUA DE MORITZ 0.0
Energia en estat pur. Aigua de Moritz 0,0 és un refrescant i energètic premi després d’una sessió d’entrenament. La hidratació extra que aporta garanteix el benestar i aconsegueix que l’activitat física realitzada esdevingui molt més satisfactòria. El seu contingut en minerals restableix l’equilibri electrolític i ajuda la recuperació orgànica i muscular després de fer esport.
La dieta més divertida. Aigua de Moritz 0,0 té un baix contingut calòric, només 17 calories per 100 ml, i la seva composició alenteix l’entrada dels hidrats. Aquest retard fa que els hidrats s’utilitzin eficientment pel cos i no es converteixin en greixos. És la millor alternativa per desfer-nos de la monotonia de la dieta i trencar amb els estereotips que envolten aquesta deliciosa beguda.
Àpats de luxe molt saludables. Aigua de Moritz 0,0 és el millor complement per acompanyar els àpats del dia a dia. La seva lleugera composició i el seu alt contingut en fibra la converteixen en la millor opció per menjar sa i garanteix sentir-se bé després dels àpats.
El millor caprici. Aigua de Mortiz 0,0 és una opció perfecta per a les dones embarassades i lactants perquè permet continuar gaudint del plaer de prendre una cervesa renunciant a l’alcohol però aportant, al mateix temps, tota una sèrie d’avantatges: hidratació pel seu alt contingut en aigua sense un augment de calories i font addicional d’altres components beneficiosos per a l’organisme.
AIGUA DE MORITZ 0,0 ÉS LA CERVESA DE LA B0,0NA VIDA
Fitxa de tast Aigua de Moritz
El seu color pàl·lid, gairebé cristal·lí, és el seu senyal d’identitat. Elaborada amb aigua mineral del Montseny, Aigua de Moritz és una cervesa 0,0 molt aromàtica que destaca per les seves notes florals. També està perfumada amb flors de llúpol de Saaz, que li donen un toc sofisticat.
Tipus Sense alcohol
Color Molt pàl·lid
Escuma Blanca
Aroma Flors de llúpol, roses fresques i litxi
Sabor Amargor lleugera i fruites madures
Cos Mitjà
Retrogust Cereal lleugerament torrat 
Grau d’alcohol 0,0% vol.
Temperatura 4 °C
Got adequat Got ample que permeti valorar les aromes mentre es degusta

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.