Per “Dijous Gras, botifarra d’ou menjaràs”. I si vens a MAS Food Lovers amb calçots i romesco la prendràs.
Hem variat una mica la frase feta perquè aquest any, la cadena de xarcuteries i botigues de productes selectes presenta com a novetat, una nova i exclusiva botifarra d’ou amb calçots i romesco. Una recepta elaborada exclusivament per a MAS Food Lovers amb porc d’Osona i calçots de Valls.
La botifarra d’ou és un producte elaborat amb carn magra, cansalada, papada de porc i ous. Es barregen el ingredients ben picats i es couen al voltant d’uns 45 minuts.
En aquesta ocasió, el productor d’Aiguafreda, que treballa per a la creació de productes en exclusiva per a MAS Food Lovers, ha afegit calçots de Valls i salsa de romesco, uns altres productes de temporada que conjuguen a la perfecció amb la botifarra d’ou.

MAS Food Lovers convida d’aquesta manera a celebrar aquest 2020 un Dijous Gras (setmana amunt setmana avall) amb un producte de temporada, exquisit i amb un punt diferent. La botifarra d’ou de MAS Food Lovers estarà disponible a les seves botigues a partir del 10 de febrer -aproximadament- i fins a finals de mes, coincidint amb la temporada de Carnestoltes.

I és que, tradicionalment, la botifarra d’ou no pot faltar a taula per Dijous Gras. La tradició de menjar-ne està documentada des de finals del segle XVII,  que no vol dir que no s’elaborés amb anterioritat. Originàriament, era una manera d’allargar la ingesta de carn, ja que la matança es feia per Sant Martí i per Carnaval ja en quedava poc. Si afegien ou a un quilo de carn de porc, sortien dos quilos de botifarra.

Els establiments MAS Food Lovers ofereixen tot l’any diversos tipus de botifarra, i la d’ou està disponible tot l’any, però durant només aquestes setmanes, la firma ofereix una “edició especial”, que enguany porta calçots i romesco, i que en altres ocasions ha portat ingredients tan diversos com ara els bolets, el pernil ibèric, el pepperoncini (l’embotit italià fusió del xoriço i el pepperoni), la tòfona negra el formatge Philadelphia, la patata, i el foie. 

MAS Food Lovers, des del 1945 passió per la xarcuteria 

Corria l’any 1945, quan un jove Joan Mas Navarro i la seva esposa Margarita van fundar la primera botiga d’embotits en el barri d’El Clot, de Barcelona. Exactament, en la parada nº4 de la Plaça Mercat. Aquell local feia les funcions de botiga, magatzem i habitatge. La perseverança i l’esforç de la parella va fer que anys més tard poguessin expandir el seu negoci, creant una de les cadenes de xarcuteria més important de la capital catalana, Mas Xarcuters.

Des dels seus orígens, la família Mas va anar aplicant innovacions per a satisfer als seus clients. Per exemple, van ser pioners a apostar per un sistema d’il·luminació per a potenciar la presentació dels aliments. La primera gran expansió de l’empresa va ser en la dècada dels 70, quan van entrar en els mercats municipals.

Aquest tarannà emprenedor va ser heretat pel seu fill Joan Mas Rapá, a qui se li deu l’etapa d’expansió més important de l’empresa -amb la creació d’una xarxa de supermercats-. Mas Xarcuters, no obstant això, no va deixar d’adaptar-se als nous temps i ja amb la tercera generació al capdavant, l’empresa va veure consolidar les seves botigues a Barcelona, on compta amb 11 punts de venda, a Sant Cugat i a Madrid (Mercado de San Miguel). 

Avui dia, és Joan Mas Velasco l’encarregat d’obrir una nova etapa, un camí que continua dirigint-se a la cerca de l’excel·lència del producte, però també a satisfer les necessitats dels nous consumidors. Així és com Mas Xarcuters, convertit ja en MAS Food Lovers, es dirigeix als nous “amants del bon menjar”.

En els seus establiments, així com a la seva botiga online, MAS Food Lovers no només ofereix un ampli ventall de productes de xarcuteria (sent el pernil ibèric de gla el seu producte estrella), sinó que a més, ofereix formatges, fumats, ibèrics, productes complementaris (des d’olis i vins a pans i conserves), plats preparats i productes frescos i ecològics (botifarres, hamburgueses, etc). El seu objectiu: tenir el productes que a cada moment puguis necessitar, i aquell que et doni  felicitat.

MAS Food Lovers 
http://www.masfoodlovers.com/
@masfoodlovers

Por revistacatalunyagastronomica@gmail.com

Catalunya Gastronómica es una revista centrada en el mundo de la restauración y de la gastronomía en general. Nos enfocamos también en las bebidas y en los viajes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.